hava 11° Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 28,9180 % % 0.12
EURO 31,1425 % % -0.27
GRAM ALTIN 1.883,22 % % 0,45
ÇEYREK A. 3.079,07 % % 0,45
BITCOIN 1.281.691 % 1.209
SON DAKİKA
Google News

Kullandığı otobüs gelin arabası oldu! Çift beraber kent turu attı

Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförlüğü yapan Gözde Altun ve Savaş Yaşlak çifti, kullandıkları otobüsü gelin arabası yaparak kent …

Son Güncelleme :

08 Ekim 2022 - 12:37

Kullandığı otobüs gelin arabası oldu! Çift beraber kent turu attı

Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförlüğü yapan Gözde Altun ve Savaş Yaşlak çifti, kullandıkları otobüsü gelin arabası yaparak kent turu attı.

Belediyenin 5 yıllık şoförü 30 yaşındaki Savaş Yaşlak ile 30 yaşındaki şoför Gözde Altun, 2 sene önce tanıştı. Çift, 2 yılın ardından dünya evine girmeye karar verdi. Altun çifti, gelin arabası olarak da tanışmalarına vesile olan belediye otobüsünü kullanmayı tercih etti.

Çift, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan izin alarak, kullandıkları otobüsü gelin arabası yaptı. Genç çift, süslettikleri otobüsle önce kuaföre ardından fotoğraf çekimine gitti.

Oradan da çift, konvoy eşliğinde düğün salonuna geçti. Gelinlikle şoför koltuğuna oturan Gözde Altun’u gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

‘OTOBÜS KULLANMAK BENİM ÇOCUKLUK HAYALİMDİ’

İşe girdiği yıllarda ‘evlenirsem otobüsü gelin arabası yapacağım’ diye hayal kurduğunu belirten Gözde Altun, “Benim bu hayalimi gerçekleştiren iş arkadaşlarım oldu. Eşim de benim gibi şoför olunca bu hayali gerçekleştirmek istedik. Bunun için otobüsü gelin arabası yapmak istedik.” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.